Naujienos

EHU rektorius dalyvavo Vilniaus arkivyskupijoje organizuotame tradiciniame Lietuvos aukštųjų mokyklų vadovų susitikime

2024 m. rugsėjo 5 d. Vilniaus arkivyskupijoje vyko tradicinis Lietuvos aukštųjų mokyklų vadovų susitikimas, skirtas mokslo metų pradžiai paminėti, kurį organizavo Vilniaus arkivyskupas metropolitas Gintaras Grušas. 

Europos Humanitariniam Universitetui pirmą kartą dalyvaujant šiame renginyje, rektoriaus pareigas einantis Dr. Vilius Šadauskas vertina susitikimą kaip svarbią platformą dialogui – šis susitikimas suteikė puikią progą universitetų vadovams aptarti bendrus interesus ir stiprinti ryšius, o Europos Humanitariniam Universitetui naują galimybę integracijai į Lietuvos aukštojo mokslo bendruomenės gyvenimą.

Susitikimo metu Dr. Vilius Šadauskas pasidalijo įžvalgomis apie universiteto bendruomenės gyvenimą ir planus, taip pat pakvietė Vilniaus arkivyskupijos atstovus apsilankyti universitete bei stiprinti bendradarbiavimą tarp akademinės ir religinės bendruomenių.

Europos Humanitarinis Universitetas džiaugiasi glaudžiais ryšiais su Vilniaus arkivyskupija ir tikisi sėkmingo tolimesnio bendradarbiavimo.

 

Atgal