Naujienos

Europos Komisija suteikė “Seal of Excellence” ženklą EHU ir partnerių Q-Helix projekto iniciatyvai

Europos Komisija įvertino Europos Humanitarinio Universiteto ir jo partnerių Q-Helix projekto iniciatyvą „Seal of Excellence“ ženklu. „Seal of Excellence“ yra Europos Komisijos kokybės ženklas, patvirtinantis aukštą projekto iniciatyvų kokybę ir patvirtinantis svarbų jo vaidmenį konkurencingoje Europos aukštojo mokslo aplinkoje.

Q-Helix universiteto projektas yra novatoriška bendradarbiavimo ekosistema, jungianti suinteresuotas šalis aplink universitetus. Kitaip, nei bendradarbiaujant tradiciniais metodais, jis koncentruojasi į ekosistemos saugumą, aplinkos išsaugojimą, sumanių miestų vystymą ir sveikatos priežiūros inovacijas. Visą gyvenimą besimokantys asmenys yra skatinami tobulinti savo įgūdžius naudojant mikrokredencialus ir skatinant inovacijas.

Q-Helix kuria integruotą ilgalaikę bendrą švietimo strategiją, apimančią Europos aukštojo mokslo tarpuniversitetinį miestelį ir lanksčias mokymo programas. „Q-Helix“ puoselėja akademinę įvairovę, kuri skatintų skaitmeninę ir ekologišką transformaciją. Šis įtraukus universitetas buria žinias kuriančias komandas, suteikia praktinės darbo patirties ir stiprina institucijų bendradarbiavimą. Q-Helix išbando novatoriškus bendradarbiavimo modelius, prisideda prie regioninės plėtros ir derina tyrimus su visuomenės poreikiais.

Q-Helix formuoja Europos aukštojo mokslo ateitį, skatindamas įtraukias aljansus, peržengiančius tradicines ribas.
Sužinokite daugiau apie Q-Helix projektą: https://wsb.edu.pl/en/research/q-helix-initiative/about-q-helix-initiative 

Atgal